Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningenfounded in 1614  -  top 100 university
EDU Support Brightspace Faculty Admin Blue​​ Surveys​​ Gepubliceerde survey beheren

Gepubliceerde survey beheren

Via de optie ‘Manage’, bereikbaar vanuit het overzicht van projecten, kan een gepubliceerde survey beheerd worden.

Het tabblad ‘Task Management’ wordt geopend. Hier wordt getoond welke taken er voor het project aangemaakt zijn. Taken zijn alleen zichtbaar voor private surveys, want een public survey heeft geen taken. Per taak is ook de status zichtbaar, bijvoorbeeld ‘Not Ready’ of ‘Completed’. ‘Not Ready’ houdt in dat de startdatum van de taak nog niet is aangebroken. Met behulp van de filters aan de bovenzijde kunnen de taken gefilterd worden, bijvoorbeeld op de status. Door bij ‘View’ voor ‘Task Owner’ te kiezen, wordt het filter ‘Email Status’ beschikbaar. Daarmee kan worden gecontroleerd of er e-mails zijn verstuurd (uitnodigingen, reminders).

Via hetzelfde scherm kan ook de datum (start- en einddatum) voor een of meerdere taken aangepast worden. Ook kunnen eventueel extra e-mails verstuurd worden. Tevens is het mogelijk om (individuele) taken te stoppen, starten of te verwijderen. Met de optie ‘Unsubmit’ kan het insturen van een taak ongedaan gemaakt worden. De eigenaar van de taak kan de taak dan opnieuw openen en insturen, mits de start- en einddatum nog correct zijn.

Om een individuele taak te bewerken, klik op ‘Manage’ bij een specifieke taak. Om meerdere taken tegelijk te bewerken, selecteer deze met de filters, bijvoorbeeld alle ‘Not Completed’-taken. Gebruik een van de knoppen onderaan het ‘Task Management’-tabblad, bijvoorbeeld ‘Set Dates’ of ‘Email’.

Via het tabblad ‘Response Management’ kunnen de ruwe data van de survey geëxporteerd worden. Dit kan in het subtabblad ‘Export/Import Responses’ met de knop ‘Export Responses’. Blue genereert dan een CSV-bestand waar alle antwoorden van respondenten in staan.

Last modified: 2 December 01:41 pm
In need of immediate support? 050 - 363 82 82
Follow EDU Supportfacebook instagram twitter youtube