Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningenfounded in 1614  -  top 100 university
EDU Support Brightspace Faculty Admin Blue​​ Surveys​​ Taken uitzetten​

Taken uitzetten​

Via ‘Tasks’ kunnen de taken worden ingesteld die de deelnemers moeten uitvoeren. Voor een ‘Simplified Survey’ is er alleen een ‘Form Fill Out’-taak beschikbaar, bij een ‘Typical Survey Definition’ zijn er meer mogelijkheden. Voor een publieke survey kunt u ‘Tasks’ geheel overslaan en geldt de datumrange in het Publish-tabblad als start- en einddatum voor het invullen van de evaluatie.

Iedere taak bevat een (flexibele) start- en einddatum, ook kunnen e-mails en eventuele reminders in de taken worden ingesteld.

In het geval van een ‘Typical Survey’, zet een vinkje bij ‘Form Fill Out’ en klik op Edit. Bij een privé-‘Simplified Survey’ wordt u gelijk doorverwezen naar dit scherm.

Linksboven kunnen de start- en einddatums worden ingesteld. Aan de rechterkant kan de e-mail worden ingevoerd die aan deelnemers wordt verstuurd. De mail moet een link naar de survey bevatten, met de variabele $LINK of met $($text$)$, waarbij ‘text’ vervangen moet worden door een linktekst. Reminders zijn optioneel en bevatten een aparte e-mailtekst.

Last modified: 2 December 01:38 pm
In need of immediate support? 050 - 363 82 82
Follow EDU Supportfacebook instagram twitter youtube