Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningenfounded in 1614  -  top 100 university
EDU Support Brightspace Faculty Admin Blue​​ Surveys​​ Survey project aanmaken

Survey project aanmaken

Om een survey aan te maken, klik in het overzicht van projecten op ‘Create new project’, of kopieer een bestaande survey. Bij het aanmaken van een nieuw project kan uit twee survey-definities gekozen worden. De definition is een soort blauwdruk voor de evaluatie en voor surveys zijn er twee verschillende types:

Definitie

Beschrijving

Simplified Survey

Een surveyproject met een eenvoudige opzet, zo zijn er geen koppelingen mogelijk met bestaande databases in Blue, zoals studentgegevens. Deelnemers aan de survey kunnen geïmporteerd worden met een CSV-bestand. Survey kan alleen online worden afgenomen.

Typical Survey Definition (w/o subjects)

Een geavanceerd surveyproject, waarbij bijv. studentgegevens in Blue gebruikt kunnen worden om deelnemers uit te nodigen op basis van S-nummers. Mogelijkheid voor online en papieren afname.

Kies de gewenste definitie. Daarna moet de ‘Project Audience’ gekozen worden. Hier kan gekozen worden voor een public of private audience. Bij een publieke survey is het niet nodig om deelnemers uit te nodigen via e-mail, maar wordt er een link gegenereerd die alle deelnemers kunnen gebruiken. Bij een privé-survey worden deelnemers individueel uitgenodigd per e-mail, ze krijgen dan een link die gekoppeld is aan hun naam/account. Op die manier zijn uiteindelijk de antwoorden van de deelnemers te herleiden naar de betreffende personen. Indien dat niet gewenst is, gebruik dan de opties ‘Make this project confidential’ en ‘Apply strict confidentiality’.


Last modified: 2 December 01:46 pm
In need of immediate support? 050 - 363 82 82
Follow EDU Supportfacebook instagram twitter youtube