Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningenfounded in 1614  -  top 100 university
EDU Support Brightspace Faculty Admin Blue​​ Subject Evaluatie​ Taken uitzetten

Taken uitzetten

Bij een Blue-project met subjects horen een aantal taken, die door deelnemers uitgevoerd kunnen worden. Voor studenten is dat vaak ‘Form Fill Out’, d.w.z. het invullen van de vragenlijst. Voor andere groepen is er bijvoorbeeld ‘Question Personalization’, waarbij een docent of coördinator de vragenlijst nog kan aanpassen voordat deze aan studenten wordt verstuurd. Iedere taak bevat dan ook een (flexibele) start- en einddatum. Ook e-mails en eventuele reminders kunnen hier worden ingesteld.

In de meeste gevallen zal ‘Form Fill Out’ voor online evaluaties volstaan. Bij papieren evaluaties hoeft deze taak niet aangemaakt te worden. De taak kan actief gemaakt worden door er een vinkje bij te zetten. Via ‘Edit’ kunnen de eigenschappen van de taak ingesteld worden.

Linksboven kunnen de start- en einddatums worden ingesteld. Aan de rechterkant kan de e-mail worden ingevoerd die aan deelnemers wordt verstuurd. De mail moet een link naar de evaluatie bevatten, met de variabele $LINK of met $($text$)$, waarbij ‘text’ vervangen moet worden door een linktekst. Reminders zijn optioneel en bevatten een aparte e-mailtekst.

Bij ‘Task Options’ kunnen e-mails voor de betreffende taak eventueel uitgeschakeld worden. Blue heeft een koppeling met de Student Portal waardoor members hun taak ook daar kunnen zien (max. 24 uur na het publiceren van het project).

Mails kunnen ook in twee talen verstuurd worden. De deelnemers ontvangen sowieso maar 1 mail, maar die bevat beide taalvarianten (eerst de ‘Base Language’-versie, daarna de andere taal).

Last modified: 1 December 03:43 pm
In need of immediate support? 050 - 363 82 82
Follow EDU Supportfacebook instagram twitter youtube